Bra anledning att hyra buss i Stockholm

Är man inte van att ta sig fram i Stockholm kan man för grupper hyra buss. Ingen behöver köra i innerstan och alla kan luta sig tillbaka och umgås med varandra.

Det började närma sig kickoffsäsongen och Andreas funderade på vad han skulle hitta på för att boosta sin personal inför kommande tuffa arbetsveckor. De hade gjort mycket roligt genom åren och det var svårt att hitta nya idéer. Dessutom hade personalstyrkan ökat vilket gjorde det svårare att organisera det hela.

I början hade de kunnat åka till sina destinationer i samlad trupp där några bidrog med bilar. Nu skulle det bli ett alltför stort projekt. Så berättade hans branschkollega om en resa de gjort till Stockholm där de hade hyrt buss för hela vistelsen. Andreas lyssnade och bad sedan om mer information om att hyra buss.

Hyra buss, ett genialiskt drag

Andreas började skissa på en idé där han tagit delar från kollegans resa och lagt in. Det var några studiebesök som hade varit extra bra och så givetvis kvällsarrangemang med mat och musik. När han fått ner alla detaljer om antal deltagare och tidpunkter samt att de ville ha ett fikastopp på vägen till stan, kontaktade han bussbolaget.

Samtalet varade inte länge och snart var allt på plats. Personen han pratat med hade varit mycket hjälpsam och lovade skicka en offert på det hela redan följande dag. Andreas var säker på att det enligt samtalet skulle bli en acceptabel offert och längtade redan efter att få berätta för sina anställda.

Vill du hyra buss i Stockholm? Kolla hit: www.hyrabussstockholm.se